Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo, příspěvková organizace,
Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Střední zdravotnická škola
a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo, příspěvková organizace,

Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Znojmo,
příspěvková organizace
Jana Palacha 956/8, 669 33 Znojmo

Úspěch na psychologické olympiádě v Kyjově

Dne 13. 3. 2024 se na Klvaňově gymnáziu a střední zdravotnické škole v Kyjově sešlo 17 žáků a žákyň ze šesti středních zdravotnických škol a jedné střední odborné školy Jihomoravského kraje, aby poměřili svoje síly v psychologické soutěži na téma: „Tajemství komunikace“.

Soutěžní práce nahlížely na komunikaci z různých úhlů, nejvíce však rozebíraly komunikaci v profesi, na kterou se soutěžící připravují – na zdravotnictví a různé handicapy, které komunikaci narušují.

Naši školu reprezentovaly tři žákyně a také jejich práce byly různě zaměřené, a to na neverbální komunikaci a komunikaci se sluchovým handicapem. V soutěži si Mirka Holíková (3. A), Lenka Kučerová (2. A) a Veronika Brhelová (2. B) vedly velmi dobře a výborně reprezentovaly nejen sami sebe, ale i naši školu. Velkým překvapením pak bylo první místo naší Veroniky Brhelové, která se svou prací uspěla v konkurenci sedmnácti prezentujících! 

Děkujeme všem soutěžícím za vzornou reprezentaci školy a Veronice přejeme hodně štěstí v ústředním kole, které se bude konat 3. a 4. 4. 2024 v Českých Budějovicích a kde bude jako vítězka regionálního kola reprezentovat celý Jihomoravský kraj.